Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kanske den nya favoritsillen? Välj femminuterssill till sillrätterna om du vill, så får du tid över till annat i påsk!
Mät upp vatten och socker i en kastrull. Koka upp och rör om tills sockret smält. Ta av värmen.
Tillsätt ättikan och citronsaften. Blanda i kryddorna och låt lagen kallna.
Skär sillen i bitar. Skala och strimla rödlöken. Ansa, snitta, skölj och strimla purjon.
Varva sill, rödlök, purjolök och citronskal i en burk. Häll lagen med kryddorna mellan varven.
Förslut och ställ kallt cirka 2 timmar eller över natten.
Recept från Mitt kök