Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gino på svarta vinbär

Gino - en snabbgjord dessertklassiker! Vit choklad och knaprig mandel passar perfekt till den friska svartvinbärssmaken.

Gino på svarta vinbärGino på svarta vinbärGino på svarta vinbär
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 3 dlsvarta vinbär
  • 100 gchoklad- vit
  • 1 dlsötmandel- skållad

Tillbehör

  • vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Häll bären i en ugnssäker pajform. Hacka choklad och mandel och strö det över bären.

  2. Gratinera högt upp i ugnen ca 5 min, tills chokladen fått färg och smält, passa noga!

  3. Servera med vaniljglass.

Vad tyckte du om receptet?