Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på gino, så enkelt och så gott till efterrätt! En klassisk dessert från restaurang PA & Co på Riddargatan i Stockholm. Skiva kiwi, banan och jordgubbar, garnera med riven, vit choklad och gratinera i ugnen. Servera med vaniljglass. Perfekt efterrätt till nyår eller som avslut på en helgmiddag.
Sätt ugnen på 230 grader.
Skala och skiva bananerna. Skala och skiva kiwin och jordgubbarna. Lägg frukten i en ugnsfast form.
Riv chokladen fint och strö över frukten. Gratinera i ugnen i 4–5 minuter, tills chokladen fått en krispig yta.
Servera med vaniljglass eller vispgrädde.
Recept från Mitt kök