Snabb favorit! Gino med rabarber och jordgubbar serveras med en skopa vaniljglass och mynta. Tips! Lägg den vita chokladen i frysen i 30 minuter innan du ska riva den så går det lättare.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabb favorit! Gino med rabarber och jordgubbar serveras med en skopa vaniljglass och mynta. Tips! Lägg den vita chokladen i frysen i 30 minuter innan du ska riva den så går det lättare.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär rabarbern i bitar. Blanda med potatismjöl och muscovadosocker och fördela i smorda portionsformar. Sätt in i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
Sätt ugnen på grill 200 grader. Skär av blomfästet på jordgubbarna och skär dem i bitar. Blanda med rabarbern. Riv chokladen och strö över.
Gratinera i mitten av ugnen i cirka 30 sekunder, så att chokladen smälter och får färg. Passa noga! Servera med en kula vaniljglass och chokladmynta.
Snabb favorit! Gino med rabarber och jordgubbar serveras med en skopa vaniljglass och mynta. Tips! Lägg den vita chokladen i frysen i 30 minuter innan du ska riva den så går det lättare.
Recept från Mitt kök