TIPS!
Svartvinbärsblad kan frysas in och användas som garnityr under hela vintern. Bladen kan även användas till inläggningar av gurkor och andra grönsaker.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gin by me skapades av bartendern Ulla Torlegård under tidigt 90-tal. Originalet är garnerat med limeskiva. Här en twist med trädgårdens fina vinbärsbuskar. Har du ingen svartvinbärsvodka, byt ut den och limejuicen mot 1 msk svartvinbärssaft samt 1 msk färskpressad limejuice.
Ställ cocktailglasen i frysen ca 15 min.
Fyll en shaker eller burk med is och häll i ingredienserna. Skaka häftigt 1/2–1 minut.
Sila upp drinken i de kalla glasen. Garnera med röda vinbär och vinbärsblad.
TIPS!
Svartvinbärsblad kan frysas in och användas som garnityr under hela vintern. Bladen kan även användas till inläggningar av gurkor och andra grönsaker.