Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Getosttarteletter med spenat

Med färdig smördeg blir det enkelt att göra getosttarteletter med spenat. Har du inte klassiska formar finns det mazarinformar av folie.

Getosttarteletter med spenat
Getosttarteletter med spenat
Getosttarteletter med spenat

Ingredienser

  • 250 gsmördeg
  • 250 gbladspenat- fryst
  • 200 ggetost- hård, t ex caprinel, grovt riven
  • 2ägg
  • 2 dlmjölk
  • 0,75 tsksalt
  • 50 gpinjenötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Tina spenaten. Rulla ut degen och skär 20 rutor (5 x 8 cm).

  3. Tryck ner degen i formarna.

  4. Krama ur spenaten och hacka den grovt. Lägg den i formarna och strö över ost.

  5. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Fyll formarna, strö på pinjenötter och grädda 20 min.

Vad tyckte du om receptet?