Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här fräscha salladen med jordgubbar, getost och kanderade nötter är en riktig supersallad under sommaren. Lika god till grillat lammkött, kyckling och kryddiga korvar som till kallskuret.
Nötterna: Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla ingredienser på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i mitten av ugnen cirka 6 minuter. Ta ut och rör om så att nötterna blandas med sockret. Låt nötterna kallna och bryt sedan i mindre bitar.
Salladen: Ansa och och dela jordgubbarna. Skala och skiva avokadorna. Riv myntabladen i mindre bitar.
Lägg upp sallad, avokado och jordgubbar och smula över osten. Strö över mynta och droppa på olivolja och vinäger. Krydda med salt och peppar. Strö över nötterna.
Recept från Mitt kök