Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Laxfilé som fylls med Medelhavssmaker i form av getost, soltorkade tomater, citron och basilika. Servera gärna med klyftpotatis eller potatismos och en sallad med rucola.
Sätt ugnen på 225 grader. Gör ett snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så att du får en ficka. Se till att du inte skär igenom skinnet och att varje bit håller ihop i båda ändar. Krydda med salt och peppar.
Blanda ingredienserna till fyllningen. Fördela fyllningen i fickorna. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper.
Baka i mitten av ugnen 12–15 minuter. Garnera med en citronklyfta och basilika.
Recept från Mitt kök