En väldigt god kycklingrätt, perfekt middagstips - till helgen eller som vardagsmat.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En väldigt god kycklingrätt, perfekt middagstips - till helgen eller som vardagsmat.
Quinoan: Skala och skär rödbet- orna i centimeterstora tärningar. Skölj quinoan i hett vatten. Koka quinoa och rödbetor i buljong tills de är färdigkokta, cirka 15 minuter. Låt ånga av.
Skiva löken. Dela nötterna i bitar. Blanda quinoa, olivolja, citronsaft, lök, nötter och rucola. Smaka av med salt och peppar.
Kycklingen: Sätt ugnen på 225 grader. Stek filéerna i smör, cirka 4 minuter på varje sida. Salta och peppra. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Skiva osten och lägg ovanpå. Strö över rosmarin.
Gratinera högt upp i ugnen i cirka 10 minuter. Ta ut och ringla honung över den varma osten. Servera med rödbetsquinoan.
En väldigt god kycklingrätt, perfekt middagstips - till helgen eller som vardagsmat.
Recept från Mitt kök