Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Getostdipp med honung och rosmarin

Getostdipp med honung och rosmarin. En enkel dipp som är god att servera till primörgrönsaker eller till en charkbricka.

Getostdipp med honung och rosmarinGetostdipp med honung och rosmarinGetostdipp med honung och rosmarin
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 150 ggetost
  • 1,5 dlgrekisk yoghurt
  • 2 kvistarrosmarin
  • 2 mskflytande honung
  • 1 mskbalsamvinäger

Tillbehör

  • snackgurka- morötter, sockerärter, rädisor, äpplen, kex, crostini

Gör så här

  1. Skär bort det yttersta skalet från osten. Mosa eller mixa samman getosten med yoghurt. Repa bladen från rosmarinen och finhacka dem. Blanda ner rosmarin i ostkrämen och ringla över honung och vinäger.

  2. Servera dippen med primörer och kex eller crostini.

Vad tyckte du om receptet?