Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Medelhavssmaker är alltid lika populära. Den här tårtan passar utmärkt att packa i picknick–korgen, servera på en buffé eller bjuda som tillbehör till grillade lammkotletter tillsammans med en grönsallad.
Botten: Smält smöret och låt svalna. Smula brödet i matberedaren. Blanda i smöret. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant, 26 centimeter. Ställ formen 1 timme i kylen.
Fyllningen: Mixa ihop getost, Philadelphiaost och crème fraiche. Hacka tomater, oliver, kapris, lök och basilika. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt.
Bred fyllningen över bottnen. Låt stå övertäckt i kylen minst 3–4 timmar. Garnera med tomater, citron, oliver och basilika vid servering.
Recept från Mitt kök