Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En supergod, vegetarisk burgare med rostad paprika, aubergine och spiskummin.
Gnid in paprikorna med olja och rosta dem i ugn 250 grader tills de är svarta, tag ut och skala bort det svarta skalet. Vänd upp paprikorna med rivet skal och saft av 1 lime samt lite salt och 3 msk olivolja låt stå i rumstemperatur till servering.
Stek auberginen i rikligt med olja på hög värme tillsammans med krossad vitlök, spiskummin och peperoncino tills att de är mjuka och goda. Krydda med salt
Rosta brödet och toppa med varm aubergine och ljummen paprika. Smula över getosten och avsluta med myntablad.
Recept från Mitt kök