Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fyllt bröd med tomat, getost och parmaskinka

Brödet är gott att ta med ut på picknicken. I fyllningen passar de små söta pärltomaterna bra med sitt lite hårda skal.

Fyllt bröd med tomat, getost och parmaskinka
Fyllt bröd med tomat, getost och parmaskinka
Fyllt bröd med tomat, getost och parmaskinka

Ingredienser

  • 1snabb pizzamix
  • 100 gkörsbärstomater
  • 125 gparmaskinka- skivad
  • 200 gfransk getost

Pensling

  • 1 clolivolja
  • 1 nypaflingsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Blanda mixen enligt anvisning till pizza. Kavla ut degen till en 25x35 cm stor platta.

  2. Halvera tomaterna. Lägg på parmaskinka och tomater. Smula över osten. Rulla ihop från långsidan och vik in kanterna.

  3. Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Skåra brödet och pensla med olivolja. Strö på flingsalt. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min.

Vad tyckte du om receptet?