Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fylliga wraps

Låt inte wrapsen ligga längre än 2-3 timmar i kylväskan, då blir de blöta och kladdiga.

Fylliga wrapsFylliga wrapsFylliga wraps

Ingredienser

  • 4 storatortillabröd- eller tunnbröd
  • 50 gfärskost med örter
  • 1 krukakrussallad
  • 8salami- skivor
  • 75 gbrieost
  • 4vattenkrasse- kvistar
  • 0,5paprika- röd

Gör så här

  1. Lägg bröden på en skärbrädda. Bre på färskosten och lägg på sallad och salami.

  2. Skär osten i fyra bitar. Kärna ur och skär paprikan i ringar. Fördela ost och paprika på bröden. Rulla ihop wrapsen genom att vika in den understa delen. Rulla sedan in bröden från sidan, vira runt en bit smörgåspapper.

Vad tyckte du om receptet?