Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Given favoritsås för många. En hemgjord bearnaisesås är svårslagen.
Reduktion: Lägg alla ingredienser i en kastrull, och koka ned tills hälften av vätskan är kvar. Sila av vätskan.
Sås: Smält smöret. Ställ kastrullen åt sidan.
Vispa reduktionen och äggulor i en bunke i ett vattenbad (kastrull med varmt vatten). När äggkrämen tjocknar, ställ bunken på en våt disktrasa.
Vispa ned smöret försiktigt. Först droppvis, sedan i en sakta stråle under ständig omrörning.
När såsen tjocknat, smaka av med salt, peppar, kajennpeppar, dragon och persilja
Recept från Mitt kök