Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Laga gärna grönsakerna en dag i förväg.
Sätt ugnen på 225°. Tillaga kamutvetet enligt förpackningens anvisning.
Skär av ett lock på paprikorna och ta bort kärnorna. Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur köttet. Grovhacka tomatköttet. Ställ paprika och tomater i en ugnssäker form.
Skala och finhacka löken. Ansa och skär zucchinin i små tärningar.
Fräs löken i hälften av oljan ca 3 min. Tillsätt zucchini och fräs ytterligare 3–5 min. Smula ner buljongtärningen och blanda i det hackade tomatköttet. Krydda med salt och peppar. Blanda i grynen och låt allt bli genomvarmt. Tärna osten. Ta pannan från värmen och blanda i fetost och persilja.
Fördela fyllningen i paprika och tomater. Ringla över resten av olivoljan och täck med locken. Häll buljongen i formen. Tillaga i nedre delen av ugnen ca 20 min tills grönsakerna är mjuka. Garnera med persilja.