Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fyllda äggskal med rom och räktopping

Recept på fyllda äggskal med rom och räkor. Skölj äggskalen noga och torka dem innan fyllningen läggs i. Tabasco ger lite sting till toppingen.

Fyllda äggskal med rom och räktopping
Fyllda äggskal med rom och räktopping
Fyllda äggskal med rom och räktopping
Fyllda äggskal med rom och räktopping Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 200 gräkor med skal- färska
  • 2 mskforellrom
  • 3 mskmajonnäs
  • 1 droppe tabasco- liten
  • 3ägg- hårdkokta
  • 6äggskal
  • 6örtblad- plockade

Gör så här

  1. Skala räkorna. Blanda räkor, rom och majonnäs. Smaka av med tabasco.

  2. Skala och hacka äggen och fördela dem i äggskal. Toppa med räk- och romröran. Garnera med örtblad.

Vad tyckte du om receptet?