Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En snabblagad rätt som är enkel att variera och går att förbereda. Ägghalvorna får härlig fyllning av äggula, bacon och räkor.
Skala äggen. Skär dem i halvor och ta ut gulorna.
Mosa gulorna med en gaffel. Blanda det mosade med majonnäsen till en smidig smet. Smaka av med tabasco och salt.
Stek baconskivorna knapriga och låt dem rinna av på hushållspapper. Hacka baconet, men spara 5 små bitar till garnering.
Hacka hälften av räkorna, spara resten av räkorna till garnering.
Blanda hälften av äggulefyllningen med hackad bacon. Blanda resten av fyllningen med hackade räkor.
Fördela fyllningen i ägghalvorna. Ställ ägghalvorna på ett fat. Garnera med de sparade baconskivorna och räkorna. Toppa med örtblad och strö över lite paprikapulver.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök