Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Någon form av lammfärsbullar eller kebab hör till. De här lammfärsbullarna bakas i squashbåtar och serveras tillsammans med en frisk ajvaryoghurt.
Dela squashen på längden. Gröp ur kärnorna med en tesked. Skär varje halva i 4 bitar, så att det blir 16 ”båtar” totalt. Salta squashen lätt.
Blanda ingredienserna till fyllningen. Forma färsen till ”korvar” och lägg dem i squashen.
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg squashen på en bakpappersklädd plåt. Stek i mitten av ugnen cirka 30 minuter. Lägg upp squashbåtarna, toppa med en liten klick ajvaryoghurt och en halv oliv. Servera resten av yoghurten till.
Ajvaryoghurt: Blanda ingredienserna.
Recept från Mitt kök