Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på fylld pasta serverad med ricottaost och blodapelsin. Superenkelt och med mycket fräsch smak av söt och syrlig citrus. Se till att blodapelsinerna är rumsvarma, annars blir pastan kall. Välj din favoritfyllning till pastan, men gärna svamp eller spenat.
Skär bort skalet från apelsinerna med en vass kniv. Skiva apelsinerna tunt.
Rosta pinjenötterna i torr, het panna tills de fått fin färg. Låt svalna.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastan i en sil, skölj lätt i lite vatten och blanda med 1 msk olja.
Fördela pasta och apelsinskivor på tallrikar. Klicka över ricotta och strö över pinjenötter och rucola. Ringla över 3 msk olja och krydda med flingsalt och peppar. Strö över parmesanost och servera.