Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fylld papaya

Papaya fylld med limemarinerad frukt och kokoschips. Den marinerade frukten passar bra att servera tillsammans med en god havre- eller kokosglass. Toppa med goda kokoschips och pistaschnötter.

Fylld papaya
Fylld papaya
Fylld papaya
Wolfgang Kleinschmidt

Fruktsallad

  • 1 storpapaya- eller 2 små
  • 1päron
  • 1äpple
  • 1apelsin
  • 1grapefrukt
  • 8physalis
  • 200 ghallon

Limemarinad

  • 1lime- rivet skal + 1⁄2 dl saft
  • 1 tskhonung- flytande

Tillbehör

  • 1 dlkokoschips
  • 4 mskpistaschnötter- grovt hackade
  • 1lime- zest

Gör så här

  1. Fruktsallad: Dela papayan på längden, kärna ur och gröp ur den lite och skär fruktköttet i tärningar.

  2. Kärna ur och skär päron och äpple i tärningar. Skala apelsin och grapefrukt och skär i tärningar. Dela physalisen på mitten.

  3. Blanda all frukt med hallonen och häll över limemarinaden (se nedan). Lägg frukten i papayaskalen.

  4. Limemarinad: Riv skalet av en lime och blanda med limesaft och honung.

  5. Servering: Strö över kokoschips, pistaschnötter och limezest.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök