Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fylld ciabatta på två sätt

Stora eller små ciabatta fylls med två slags goda, saftiga fyllningar och skärs i serveringsvänliga bitar.

Fylld ciabatta på två sätt
Fylld ciabatta på två sätt
Fylld ciabatta på två sätt

Ingredienser

  • 7ciabattabröd- stora

Kaprisröra till 4 bröd

  • 2 dlkapris
  • 500 gnaturell keso
  • 200 gcream cheese
  • 2 krmsalt
  • 1 knippagräslök
  • 1 burkgrön olivcreme- (Zeta 200 g)

Cesannaröra till 3 bröd

  • 1morot- stor, grovriven
  • 1äpple- grovrivet, syrligt
  • 250 gnaturell keso
  • 1 dlmajonnäs
  • 2 mskpepparrot- riven
  • 0,5 dlpurjolök- strimlad
  • 0,5 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald
  • 0,5 dlchilisås
  • 1,5 dllök- rostad

Gör så här

  1. Låt kaprisen rinna av och blanda alla ingredienser utom olivcrémen till kaprisröran.

  2. Rör ihop cesannaröran utom den rostade löken.

  3. Klyv bröden och bred ut rörorna på underdelarna. Lägg en rand av olivcrémen ovanpå kaprisröran. Strö rostad lök på cesannaröran. Lägg på brödlocken och skär bröden i 2 cm breda bitar.

Vad tyckte du om receptet?