Älskar du också att baka?
Gör som allt fler: Följ Baka med Allt om Mat – vårt nya inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning!
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fudgebrownie med hasselnötskräm är riktiga godiskakor. Hasselnötsmassa går bra att byta ut mot nötcrème.
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret försiktigt i en kastrull. Ta av från värmen.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt smör och ett ägg i taget under omrörning. Rör ihop till en jämn smet. Bred ut smeten i en ugnssäker form, 20 x 25 cm, täckt med bakplåtspapper.
Topping: Rör ihop hasselnötsmassa och ägg och bred över kakan.
Grovhacka nötterna. Skär fudgen i mindre bitar. Strö nötter och fudge över kakan. Grädda mitt i ugnen ca 30 min, tills kakan precis stannat men är lite krämig i mitten. Låt kallna i kylen.
Älskar du också att baka?
Gör som allt fler: Följ Baka med Allt om Mat – vårt nya inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning!