Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Minicheesecake som du enkelt gör. De smarriga bakverken går bra att frysa in och är lätta att garnera, perfekta att ta fram till festen och toppa med exempelvis grapefrukt och blandade bär.
Mixa kexen i matberedare och tillsätt smör, socker och kanel.
Fördela smulorna i 12 muffinspappersformar. Platta till smulorna i formarna.
Skölj grapefrukten noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften, mät till ca 1.5 dl. Vispa ihop färskost, äggulor, socker och vaniljsocker. Rör ner grapefruktens skal och saft.
Vispa grädden och vänd ner den i smeten. Fördela smeten i formarna och frys 4-5 timmar.
Skala och skär ut hinnfria klyftor ur grapefrukten. Toppa kakorna med grapefrukt, bär och ev kanderade rosenblad.