Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Len och krämig är den frysta cheesecaken med blåbär och citronsmak och lätt att göra. Allt vispas ihop i samma bunke. Färdiga biscotti med knapriga mandlar och köpt lemon curd gör det extra enkelt. Servera bär till.
Täck en avlång 1 1/2 liters form med bakplåtspapper eller plastfolie. Lägg kakorna i en påse och krossa dem -eller stöt dem i omgångar i en mortel.
Vispa mascarpone och florsocker luftigt. Vänd ner yoghurten, lite i taget, använd en slickepott och rör inte för mycket. Blanda lemon curd med -citronskal och lite av ostsmeten. Vänd ner lemon curd i ost- och yoghurtsmeten.
Varva biscotti, mascarponekräm och klickar av blåbärssylt i formen. Spara lite av biscottismulorna till garnering. Täck med bakplåtspapper. Ställ in i frysen i ca 6 tim.
Ta formen ur frysen och låt tina i kyl i ca 20 min.
Stjälp upp cheesecaken på ett fat och garnera med de sparade biscottismulorna, blåbär, blåbärssylt och citronskal.
Läs också: