Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fruktspett med passion- och vit chokladkräm


Frukt på grillen blir en ljuvlig dessert tillsammans med en fluffig kräm på vit choklad, yoghurt och grädde.

Fruktspett med passion- och vit chokladkräm
Fruktspett med passion- och vit chokladkräm
Fruktspett med passion- och vit chokladkräm

JENNY GRIMSGÅRD

Ingredienser

  • 0,5 ljordgubbar
  • 0,5ananas
  • 2mango
  • 150 gchoklad- vit
  • 1 dltjock yoghurt
  • 2,5 dlvispgrädde
  • 3passionsfrukter
  • 0,5 krukamynta

Gör så här

  1. Skär frukten i bitar och trä på spett.

  2. Vispa grädden.

  3. Smält chokladen i vattenbad. Blanda snabbt ihop med yoghurt.

  4. Vänd in chokladblandningen i grädden. Ställ i kyl cirka 30 minuter.

  5. Gröp ur passionsfrukterna och vänd slarvigt ner i krämen.

  6. Grilla frukten och servera med passionskräm och mynta.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök