Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 32g
Protein: 30g
Kolhydrater: 102g
I det ryska köket spelar rotfrukterna stor roll. Tillsammans med torkade frukter passar de bra till saftigt fläskkött.
Lägg frukten i en skål. Häll på kokande vatten så att det precis täcker. Låt stå 10 min.
Halvera köttskivorna. Salta och peppra. Pensla med 1/2 msk olja. Stek ca 3 min på varje sida.
Fräs rotfrukterna i resten av oljan ca 5 min. Tillsätt den blötlagda frukten (spara vattnet) och fräs ca 2 min. Smula över buljongtärningen. Ringla över honungen. Häll över det sparade vattnet och vinäger. Sjud under lock ca 10 min.
Häll fräset över köttet. Sjud under lock ca 5 min. Servera med kokt potatis.