Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Couscous med en massa frukt, räkor och lax är perfekt när man ska laga mat till många. Ställ gärna fram olivolja och fikonbalsamvinäger så att gästerna får smaksätta sin egen sallad lite extra.
Koka upp vatten och salt i en kastrull. Tillsätt couscous och margarin eller smör och låt den dra under lock i 10 minuter. Låt couscousen svalna.
Hacka mynta och basilika fint och rör ner det i den avsvalnade couscousen.
Dela jordgubbarna i halvor och nektarinerna i tunna klyftor. Om du använder fryst mango, tina den något. Skär melonen i tärningar.
Skär laxen i strimlor och skala räkorna.
Varva couscous, jordgubbar, nektariner eller mango, melon, lax, räkor, minimozzarella och machésallad på ett stort uppläggningsfat. Ringla över olivolja och fikonbalsamvinäger.
Recept från Mitt kök