Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Frukt- och bärsalsa

Frukt- och bärsalsaFrukt- och bärsalsaFrukt- och bärsalsa
Thomas Carlén

Ingredienser

  • 2 stapelsiner
  • 0,5 stgranatäpple
  • 100 gblåbär
  • 100 ghallon
  • 2 mskvit sirap
  • citronmeliss
  • apelsinskal- fint rivet

Gör så här

  1. Skär apelsinerna i hinnfria klyftor. Pressa ur saften från resterna i en skål.

  2. Blanda försiktigt saften med apelsinklyftor, granatäppelkärnor, blåbär, hallon och vit sirap.

  3. Smaksätt med hackad citronmeliss och zestat apelsinskal. Lägg upp desserten på frostad glastallrik med en chokladpaj, salsa och en kula sorbet.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök