Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Frallor är perfekta frukostbröd och praktiska att frysa in. Toppa bröden med lite knapriga solroskärnor.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Koka upp vattnet och häll ner det i skålen tillsammans med äppelcidervinäger och äggvitorna. Rör hastigt samman smeten med en elvisp. Dela upp degen i sex bitar och forma runda bollar med händerna, fukta händerna med lite kallt vatten innan så att det inte kladdar.
Lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med lätt uppvispat ägg och strö över solroskärnorna.
Grädda i nedre delen i ugnen i 40-45 minuter. Låt svalna på ett galler under en bakduk.
Recept från Mitt kök