Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på ett saftigt fröbröd med crème fraiche och keso. Strö över lite solrosfrön och linfrön innan du gräddar limpan i ugnen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform som rymmer cirka 1 ½ liter.
Mixa solrosfröna.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Smält smöret. Blanda smör, crème fraiche, keso och ägg i en skål. Blanda i de torra ingredienserna i smeten, rör om tills allt blandats ordentligt. Lägg smeten i formen, jämna till ytan och strö över solrosfrön och linfrön.
Grädda brödet mitt i ugnen i 60 minuter. Ta ut brödet och låt det vila i formen 5 minuter. Lyft sedan ur brödet och låt det svalna på ett galler.
Recept från Mitt kök