Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera omeletten nystekt som ensamrätt eller med en sallad.
Riv squashen på rivjärnets grova sida. Strö över lite salt och låt den rinna av i en sil, cirka 20 minuter. Pressa ur all vätska.
Hacka lök och vitlök. Stek squash, lök och vitlök i olivolja på svag värme i en stor stekpanna, cirka 5 minuter.
Grovriv osten och hacka basilikan. Vispa upp äggen och blanda i ost, basilika och stekt squash. Krydda med salt och peppar.
Häll äggsmeten i pannan. Stek sakta tills omeletten stelnar och har fin färg. Rör då och då med en trägaffel.
Vänd omeletten med hjälp av en tallrik och stek den klar. Flytta över på en skärbräda. Servera genast eller låt kallna och skär i bitar.
Recept från Mitt kök