Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enklaste lunchen eller middagen fullproppad med protein och nyttiga antioxidanter.
Recept från Fazer.
Sätt ugnen på 200 grader. Ansa och plocka grönkålen i mindre bitar. Finhacka vitlök.
Stek grönkål och vitlök i olja. Bryt ner Fazer Yosa havrebit i grova bitar i pannan.
Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal och parmesanost i en skål.
Häll ner blandningen i pannan. Ställ in i ugnen och låt gå klart 15-20 minuter tills äggen är puffiga och frittatan fått fin gyllenbrun färg.
Riv över extra parmesanost och ringla över olivolja.
Servera med grönsallad och bröd.
Recept från Mitt kök