Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Doppa knapriga potatisskal i en aioli kryddad med dijonsenap och vitpeppar. Gott som snacks eller som tillbehör till grillat.
Friterade potatisskal: Skala potatisarna med en skalkniv så att det blir långa fina skalremsor.
Värm oljan till 170-180 grader och fritera skalen tills de blir gyllenbruna. Lägg skalen på ett hushållspapper och strö över saltet.
Aioli: Mixa med en mixerstav (eller vispa med elvisp) äggulorna med dijonsenap och vinäger. Droppa i oljan i en tunn stråle, mixa eller vispa under tiden tills majonnäsen tjocknat.
Tillsätt vitlök och smaka av med salt och vitpeppar. Strö över persilja.
Recept från Mitt kök