Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på friterad röding med sötpotatis frites, sriracha-majonnäs och cheddarost. En mix av olika smaker som passar bra till t ex öl. Rödingen kan ersättas med en vit fisk, t ex torsk.
Frityrsmet: Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa i ölen.
Sötpotatis frites: Hetta upp oljan till 180°. Fritera sötpotatis fritsen. Ta upp och krydda dem med salt.
Skär fisken i stora bitar. Vänd dem i mjöl. Doppa dem en och en i frityrsmet och fritera tills de är gyllenbruna. Ta upp med hålslev och krydda med salt.
Lägg upp sötpotatis frites på tallrikar. Ringla över srirachamajonnäs, strö över riven cheddar och hackad persilja. Lägg på jalapeño och toppa med fisken.
Läs också: