Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
French toast-tiramisu av brioche är en len krämig tiramisu i ny tappning. Servera gärna med en espresso till.
Smet: Vispa ihop ägg, mjölk och salt I en skål.
Mascarponecrème: Lägg mascarponeosten i en skål. Dela äggen och rör ner äggulor och likör i osten. Vispa äggvitorna till ett mjukt skum. Tillsätt sockret, lite i taget, och fortsätt vispa till ett fast skum. Vänd ner äggvitorna i mascarponecrèmen.
Kaffeblandning: Blanda kaffe och likör. Droppa blandningen på brödens snittytor.
Lägg lite av mascarpone-crèmen mellan bröden och lägg ihop dem med underdel och lock. Doppa dubbelmackorna i smeten. Stek bröden i smör i en stekpanna tills det blir gyllenbruna på båda sidor. Lägg bröden på tallrikar.
Spritsa eller bred över mascarpone-crème. Pudra över rikligt med kakao.