Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En läcker och fräsch rätt med mycket smak som passar utmärkt som lyxig aptitretare!
Persiljesmör: Vispa smöret luftigt med elvisp och smaksätt med citronsaft, persilja, salt och peppar. Forma med två dessertskedar till ägg.
Skiva fänkålen tunt och strimla sockerärterna på längden. Fräs snabbt i het stekpanna med olja, cirka 2 minuter. Salta och peppra. Fördela på tallrikar.
Fräs kräftstjärtarna i varm stekpanna med smör och rapsolja, 2–3 minuter. Salta och peppra och trä upp på grillspett och lägg upp på grönsaksbädd. Servera med persiljesmör och citronklyftor.
Recept från Mitt kök