Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bekanta julsmaker i ny tappning. Ett frasigt flarn med julskinka, fikon, ost och julsenap passar lika bra till glöggen som på julbordet.
Fintärna skinkan, strimla de torkade fikonen och hacka rödlöken.
Blanda ihop crème fraiche, senap, ingefära, ost och lök. Vänd ner skinka och torkade fikon. Smaka av med salt och peppar.
Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut smördegen på en plåt med bakplåtspapper. Vik upp en kant runtom.
Bred ut skinkblandningen över degen.
Grädda i mitten av ugnen cirka 25 minuter. Servera flarnet nygräddat och garnera med färska fikonklyftor.
Recept från Mitt kök