Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Frasiga vårrullestänger

Vi rullar stänger av vårrulledeg, spring roll pastry, som vi köper fryst i asiatiska mataffärer. Vi gör dem dagen innan och värmer lite inför servering. 

Frasiga vårrullestänger
Frasiga vårrullestänger
Frasiga vårrullestänger

Ingredienser

  • 40vårrulledeg- 20 x 20 cm
  • 150 gparmesan- skivad, eller västerbotten
  • 2 mskkummin- hel

Gör så här

  1. Tina degpaketet 30 min så det går att lossa degbladen. Tina dem ytterligare tills de går bra att lossa ett i taget (lägg en fuktig handduk över övriga).

  2. Lägg på en ostskiva, strö över en nypa kummin, rulla ihop och lägg med skarven ner på bakplåtspapper.

  3. Grädda i 250° ca 10 min.

Vad tyckte du om receptet?