Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smördeg är alltid praktiskt att använda till smårätter. Allt går att förbereda tidigare under dagen, men ju senare snurrorna gräddas, desto bättre.
Fräs lök och spenat i smör. Låt kallna.
Bred osten över smördegen. Fördela lax och spenatfräs över. Rulla ihop som en rulltårta. Skär varje rulle i 16 skivor.
Lägg snurrorna på ett underlag med bakplåtspapper. Förvara i kylen. Hit går att förbereda.
Vid servering: Sätt ugnen på 225 grader. Flytta över bakpapper och snurror till plåtar. Pensla med uppvispat ägg och strö på lite flingsalt.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 18 minuter.
Recept från Mitt kök