Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning

Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning ska serveras direkt när de tagits ur ugnen.

Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning
Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning
Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 24krustader- Zeta
  • 1 burkanjovis- liten (55 g)
  • 1ägg
  • 0,5 dlvispgrädde
  • 1 dlcheddarost- finriven
  • 0,5 krmsvartpeppar- nymald
  • 1 mskgräslök- finhackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Ställ krustaderna i en liten långpanna. Hacka ansjovisen. Vispa upp ägget lätt och blanda med ansjovis, grädde, ost och peppar.

  2. Fördela fyllningen i krustaderna och gratinera mitt i ugnen ca 8 min. Servera direkt.

Vad tyckte du om receptet?