Älskade färskpotatis
Man kan aldrig få för många recept på färskpotatis! Här är tre till härliga rätter med försommarens mest efterlängtade primör:
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Frasiga färskpotatisar med pepparrotsdipp är goda som tilltugg eller till nygrillad fisk.
Dipp: Blanda crème fraiche och pepparrot. Krydda med salt.
Lägg potatisen i handen och tryck ihop så att den blir lätt mosad, den ska fortfarande hålla ihop. Rulla potatisarna i mjöl.
Hetta upp oljan till 170°. Fritera potatisarna i olja ca 5 min, tills de är gyllene och har frasiga kanter. Ta upp och låt dem rinna av på hushållspapper.
Krydda potatisen med salt. Servera med pepparrotsdippen.
Man kan aldrig få för många recept på färskpotatis! Här är tre till härliga rätter med försommarens mest efterlängtade primör: