Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett enkelt recept på frasig kycklingfilé. Den krispiga kycklingen går fort att steka och blir underbart god tillsammans med mango-chilisalladen och sesamdippen.
Dipp: Lägg äggulan i en skål. Vispa i tahini, soja, vinäger, sesamolja, socker, salt och chiliflakes. Tillsätt rapsoljan, lite i taget, under vispning. Strö över furikake vid servering.
Kyckling: Krydda kycklingen med salt och peppar. Vispa upp ägget. Vänd kycklingen i mjöl och därefter i äggvispet. Panera dem runt om i panko. Stek dem i olja i en stekpanna ca 6 min på varje sida, tills de är genomstekta.
Sallad: Skala, kärna ur och finstrimla mangon. Ansa och finstrimla löken. Kärna ur och finstrimla chilin. Repa örterna. Blanda allt.
Dressing: Vispa samman alla ingredienser och vänd ihop med salladen.
Skär kycklingen i skivor. Servera med sallad och dippsås.