Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 34g
Kolhydrater: 39g
Fransk köttgryta med kronärtskockor och dragon passar både att serveras med potatis, ris eller något annat gryn. Använd den goda oljan som kronärtskockorna ligger i till att steka köttet i.
Skala och skär potatisen i grova bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt potatisen rinna av och stompa den. Förväll bönorna.
Putsa köttet och skär det i strimlor. Låt kronärtskockorna rinna av, men spara oljan. Stek köttet ca 3 min i 2 msk av oljan som skockorna ligger i. Tillsätt grädde, senap och dragon. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Låt koka ihop ca 3 min. Blanda ner kronärtskockorna och låt dem bli varma.
Garnera grytan med dragon. Servera med potatis och bönor.