Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Förrättstips med polkabetor

Förrättstips med polkabetor och getost. Polkabetorna kan ersättas med rödbetor.

Förrättstips med polkabetorFörrättstips med polkabetorFörrättstips med polkabetor
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 1 knippapolkabetor- (400 g) eller rödbetor
  • 50 ggetost
  • 75 gsmör
  • 1 tskcitrontimjan
  • 1 tskflingsalt
  • 1 tskvitlök- finhackad torkad

Gör så här

  1. Skrubba och koka rödbetorna mjuka i vatten.

  2. Skär bort de hårda kanterna på osten. Mixa ihop getosten och smöret. Tillsätt citrontimjan.

  3. Blanda flingsalt och vitlök.

  4. Servera polkabetorna med getostsmör och vitlökssalt.

Vad tyckte du om receptet?