Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fördrink med mangosorbet och apelsinjuice

En söt, bubblig och svalkande drink som görs i ordning precis före servering.

Fördrink med mangosorbet och apelsinjuice
Fördrink med mangosorbet och apelsinjuice
Fördrink med mangosorbet och apelsinjuice
Fördrink med mango-sorbet och apelsinjuice Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 8mangosorbet- kulor
  • 8 dlkörsbärsjuice- eller tranbärsjuice
  • 8 dlapelsinjuice
  • 1mousserande vin- (37 cl) flaska

Gör så här

  1. Lägg mangosorbet i bottnen på avlånga glas. Häll över körsbärsjuicen.

  2. Lägg en matsked precis vid kanten av glaset och häll sedan försiktigt apelsinjuicen över skeden så att juicen långsamt rinner ner i glaset och lägger sig ovanpå sorbeten. Avsluta med mousserande vin.

Vad tyckte du om receptet?