Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
När man äter soppa är det lätt att frestas äta smörgåsar till. Bakar man en focaccia med korv får man hela smörgåsen i ett utan smör. Den är god som den är.
Lös jästen i vattnet. Tillsätt oljan.
Tillsätt rosmarin, salt och mjöl. Blanda ihop till en deg. Låt jäsa 20 min på varm plats.
Tryck ut degen 2 cm tjockt i en ugnssäker form med bakplåtspapper ca 20x30 cm. Låt jäsa 20 min. Sätt ugnen på 200°.
Gör fördjupningar i brödet med ett finger och stick ner korvskivor och rosmarinblad. Strö över lite flingsalt. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Låt svalna på galler.