Tips!
Variera kryddsmörets smaker med finhackad röd chili, hackade aprikoser och vitlök.
Ca 440 kcal per portion: 17 g fett • 33 g protein • 38 g kolhydrater.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Eftersom fettet är bortskuret på kotletten vid servering kan du unna dig en klick kryddsmör och ändå äta smalt.
Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
Strimla kålen. Stek kålen mjuk i 1 msk smör på medelstark värme ca 10 min. Krydda med 1 tsk salt.
Blanda 50 g smör med senap och persilja.
Stek kotletterna i 1 msk smör ca 3 min per sida. Krydda med 1 tsk salt. Servera med kål, potatis, kryddsmör.
Tips!
Variera kryddsmörets smaker med finhackad röd chili, hackade aprikoser och vitlök.
Ca 440 kcal per portion: 17 g fett • 33 g protein • 38 g kolhydrater.