Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bjud på en underbart god wok med fläskfilé i helgen!
Skär köttet i skivor. Skär sedan skivorna i strimlor.
Skala och strimla rödlöken. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
Fräs broccolin i cirka 1 matsked av oljan i cirka 3 minuter, lägg på ett serveringsfat.
Fräs lök- och paprikastrimlorna var för sig under omrörning i resten av oljan, i cirka 3 minuter.
Blanda köttstrimlorna med ketjap manis i en bunke.
Låt smöret bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek köttstrimlorna på ganska hög värme i två, tre omgångar, tills de är helt genomstekta, cirka 5 minuter. Blanda köttet och de wokade grönsakerna i pannan och låt allt bli genomvarmt.
Lägg woken på fatet med broccolin. Garnera med jordnötterna och persiljan. Servera med ketjap manis vid sidan om.
Recept från Mitt kök