Recept från Mitt kök
Läs också:
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fläskfilé, grönpeppar, senap, konjak och cornichoner. Kan den här krämiga grytan bli annat än god? Ris eller kokt potatis är gott att servera till.
Putsa köttet och skär det i skivor. Bryn köttet i 2 msk smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet på ett fat.
Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor. Stek dem i 1 msk smör i stekpannan. Ta upp och lägg klyftorna på fatet med kött.
Ansa och strimla purjolöken. Fräs purjolöken i 1 msk smör i en traktörpanna. Tillsätt crème fraiche, vatten, grönpeppar, fond, senap, konjak och soja. vatten, Låt koka ihop i 2–3 min.
Blanda ner köttet och koka under lock i ca 5 min. Vänd ner cornichoner och äpplen. Strö över persilja och servera med ris eller kokt potatis.
Recept från Mitt kök
Läs också: